buna ziua , am o mare problema in care m-am bagat si as vrea macar un sfat , deoarece momentan nu am bani avocat.
am facut o prostie si impreuna cu niste colegi am sustras din computere 3 placi video , dupa aceea eu am plecat , s-a facut inventar si nu s-a consemnat ca ar fi lipsa ceva,
Dupa ceva timp , mi s-a facut flagrant de politia economica (deoarece colegii stiau si m-au dat in gat ca mai avea o componenta) si mi-a fost ridicata respectiva componenta
dupa o luna m-au chemat la pol economica sa dau declaratii, acolo am zis ca refuz sa platesc prjudiciul calculat de 26 mil lei vechi , deoarece , mi s-a spus ca eu as fi vandut produse si am facut banii respectivi , insa neadevarat eu n-am facut nici macar 3 mil lei vechi.
insa acum ma cheama la parchet si urmeaza sa fiu audiat , iar aici vreau sa le spun ca platesc eu pana la urma acei bani numai sa nu ma bage la inchisoare , adica sa imi dea cu executare
As vrea sa stiu daca in conditiile de fata daca platesc scap mai usor sau cam tot aia e.
Va multumesc anticipat oricarui sfat , si poate ma ajuta Dumnezeu sa scap de problema asta , ca tot din lipsa banilor am facut prostia asta , aveam si am foarte multe datorii pe care nu reusesc nici acum sa le onorez , facturi de energie electrica , gaze , apa , rate restante , toate cauzate din lipsa unui loc de munca , deoarece am fost angajat numai cu perioada determinata de maxim 3 luni .