avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Descoperire card
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Descoperire card

Buna de circa 6 ani am un card master card forte mai exact am folosit toata suma
Si rulajul mi se facea automat deoarece mai am un card pe care imi intra salarul la aceiasi banca de unde imi tragea si dobanda aferenta am fost sunat la inceputul luni de un reprezentant al banci cum ca trebuie sa fac neaparat rulajul pe card pentru ca am o restanta de 3 luni daca nu va fi mai rau,gura poleit a avut in data de 13 a intrat salarul care a fost virat in intregime pe cardul cu descoperire toate bune am asteptat doua zile in speranta ca o sa fie deblocat ,nu sa intamplat asta am fost la banca si am intrebat daca nu il deblocheaza au spus ca nu se poate si sa semnez un angajament de plata pentru suma restanta nu am semnat nimic e corect sa imi traga tot salarul? Ce pot sa fac? Mentionez ca mai am o rata la alta banca si nu o sa reusesc sa o achit plus ca sant lefter luna asta
Cel mai recent răspuns: nicolaurel , utilizator 20:04, 18 Iunie 2014
Daca aveti card de credit si salariul va intra in contul din aceeasi banca, in mod normal ar trebui sa vi se retina doar suma minima de rambursat lunar aferenta sumei utilizata din cardul de credit. Exista si posibilitatea sa va fi expirat perioada pentru care ati incheiat conventia de card de credit si de aceea sa vi se ceara acuma sa stingeti toata suma. Solutia este sa semnati un act aditional de prelungire a conventiei de card de credit si astfel vi se deblocheaza din nou disponibilul de pe cardul de credit.
Ati verificat situatia la banca? Puteti retrage numerar de pe cardul de credit?
Da am verificat contul este blocat mentionez ca nu am facut rulajul minim in fiecare luna deorece acesta innainte se facea automat acesta ete motivul pentru care a oprit tot salarul
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire ilegala??? www.armariotbc@yahoo.com www.armariotbc@yahoo.com Am o problema deosebita cu banca unde eu lunar incasez salarul.pe card. In urma unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile m-i sa instituit o ... (vezi toată discuția)
Problema cu banca celentano09 celentano09 Buna ziua,am o problema si as dori un sfat,o lamurire privind problema mea. Am un card de credit de 3000 Ron pe care trebuie sa fac rulajul lunar de 300 ... (vezi toată discuția)
Blocare cont bancar-??? brandusa1 brandusa1 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Pentru neplata unei amenzi sa-mi blocheze un cont . Nu stiu cum s-a ajuns aici pentru ca nu am fost instiintata. Am aflat ... (vezi toată discuția)