avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... fara asigurare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

fara asigurare

salutare.as vrea sa ma lumineze si pe mine cineva in problema mea....deci,conduceam o masina de spania si am facut accident din vina mea cu pagube materiale,nu aveam asigurare(era o masina de la servici si nu am stiut-nu aveam nici procura sao conduc).cealalta masina avea casco si o sa-si repare masina,dar apoi casco de unde o sa-si ia banii?de la mine?(mentionez ca eu nu am bunuri)cat dureaza aceasta procedura?mie acum mia luat permisul 2 luni,cum fac sa scurtez la o luna suspendarea?multumesc astept raspuns urgent
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 22:08, 12 Mai 2009
Nu avea nici asigurare Carte Verde, sau RCA temporar in prelungirea sederii in Romania?Nu ramane decat o cerere de clementa facuta la seful politiei care poate-poate va tine cont de ce ne-ati povestit si noua!:worthy:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier, refuz de despagubire din partea vinovatului geoman geoman am fost implicat intr-un accident rutier la care eu nu am fost vinovat am trecut in intersecie pe culoarea verde iar cealalta persoana pe culoarea rosie la ... (vezi toată discuția)
Accident dupa dauna totala MirceaEne MirceaEne Buna ziua, In urma cu 3 luni am fost implicat intr-un accident si firma asiguratoare a decis sa imi plateasca dauna totala autoturismului meu. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Accident fara rca valabil xboy xboy Am avut un accident cu masina firmei (taxi) la o intersectia cu cedeaza trecerea ma lasat masina de pe banda 2 sa ies iar o masina pe banda 1 care circula cu ... (vezi toată discuția)