avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

care pot fi consecintele in cazul in care in urma divortului unul din parinte este obligat sa plateasca celuilalt o pensie alimentara fixa pt. un copil minor dar nu o achita lunar ci o depune intr-un cont bancar apartinand parintelui ce trebuie sa plateasca aceasta pensie?

deoarece parintele ce trebuie sa primeasca aceasta pensie nu a furnizat parintelui ce trebuie sa plateasca pensia nici adresa unde trebuie trimisa prin mandat postal nici un cont bancar in care trebuie virata, parintele care trebuie sa plateasca pensia alimentara poate suferi decizii legale si care ar fi acelea?

multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 23:05, 20 Iunie 2014
pai si ce face, isi strange bani in cont sau cum ?
Trimiteti banii prin mandat la adresa pe care o avea cand v-ati judecat.
Trebuie sa stiti adresa unde se afla copilul in primul rans, nu vedeti sau nu ar trebui ?
copilul sta la bunici in alta localitate unde nu se stie adresa exacta iar parintele nu mai sta la domiciliul de la data judecatii, nu se stie adresa exacta unde sta
Ati trimis banii la adresa si v-au venit inapoi ? Dvs nu va vedeti copilul ca nu stiti unde e ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara ovidiu.ro ovidiu.ro Buna ziua tuturor.Ma adreses voua cu acesasta nelamurire. Am un copil cu fosta mea sotie de care sunt divortat de 4 ani.Acum eu stau ii italia de 3 ani in ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ana2006 ana2006 trebuie sa platesc pensia alimentara la copilul meu.unde trebuie sa ma adresez la ce institutie ?am nevoie de ceva acte? poate sa puna altcineva banii in locul ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara major frezii frezii Buna ziua,baiatul prietenului meu a implinit 18 ani.Pana acum,platea pensia alimentara intr-un cont deschis pe numele fostei sotii.Cum poate proceda de acum ... (vezi toată discuția)