avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Recuperare prejudiciu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Recuperare prejudiciu

Suntem trei asociati ,unul administrator ceilalti doi angajati cu contract de munca pe durata nederminata pe functii de conducere si executie fara o fisa a postului cu obligatii concrete ;avand in vedere ca toti reprezentau aceiasi familie si ar fi trebuit sa fie interesati in mod egal la bunul mers al societatii.
Cum pot fi recuperate prejudiciile aduse societatii ,prin activitatea defectuoasa a actionarului(angajat ),acesta fiind retribuit conform contractului de munca?
Cel mai recent răspuns: Bogdan Ciprian Cocu , Consilier juridic 12:45, 30 Iunie 2014
Se poate merge in instanta daca nu solutionati pe cale amiabila. Sunt prezentate putine detalii ca sa pot sa va dau un raspuns ma iaplicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspunderea actionarilor Stie cineva daca pentru prejudicii create angajatilor prin neplata drepturilor salariale si a platilor compensatorii unde actionar este o alta societate ... (vezi toată discuția)
Schimbare functie alice29 alice29 Buna seara, am si eu cateva intrebari legat de schimabarea atributiilor de serviciu. In urma cu 3 ani am fost angajata intr o institutie de stat pe un post ... (vezi toată discuția)
Proces civil pentru recuperarea unui fals prejudiciu sermi sermi Buna ziua, Am lucrat 5 ani la o societate comerciala unde aveam contract de munca si conventie civila de prestari servicii. CIM-ul era pe 8 ore cu salariul ... (vezi toată discuția)