avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajat cu cim +zilier
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajat cu cim +zilier

Angajat cu CIM (paznic de noapte) poate lucra si zilier in aceias societate?
Societatea are autorizat si cod CAEN 3811.
Cel mai recent răspuns: rozam , utilizator 12:45, 22 Iunie 2014
Ca zilier in ce domeniu de activitate ?
d) colectarea, tratarea si eliminarea deseurilor nepericuloase - clasa 3821 si 3811;
Munca necalificata cu caracter ocazional se poate presta in acest domeniu si ,prin urmare, persoana respectiva poate desfasura activitate ca zilier.
Daca am inteles bine!-in timpul liber, orice angajat al societatii ,poate desfasura activitate si ca zilier la aceeasi intreprindere ,daca presteaza munca de necalificat?
Pentru sambata si duminica sant aceleasi conditii ?se poate lucra cu zilieri in oricare zi din saptamana si sarbatori legale?adica muncitorii angajati pana acum ,cu cim "necalificat",pot presta aceeas munca ,dupa orele de program si vor fi platiti in regim de zilier?

Ultima modificare: Duminică, 22 Iunie 2014
rozam, utilizator
In situatia zilierilor, Legea nr.52/2011 nu prevede anumite conditii privind desfasurarea activitatii in zilele de repaus saptamanal sau in zilele de sarbatoare legala.
Prin urmare, desfasurarea unei munci necalificate cu caracter ocazional se poate presta si in aceste zile.

Ultima modificare: Duminică, 22 Iunie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Angajare zilieri vioricanegulescu vioricanegulescu Buna ziua.In comertul ambulant desfasurat la targuri si expozitii pot angaja zilieri pe post de vanzator tinind cont ca am nevoie de vanzator de 5 sau 10 zile ... (vezi toată discuția)
Doresc sa angajez o persoana doar pentru cateva zile. cum procedez? mamimamel mamimamel Buna ziua, Sunt administratorul unei societati comerciale si pentru desfasurarea activitatii as avea nevoie de o persoana pe care sa o angajez doar pentru ... (vezi toată discuția)
Registru evidenta zilieri asociatie crescatori de bovine Halmen Halmen BUna ziua, Va contactez pentru a lamuri situatia unei asociatii cu scop cresterea bovinelor, care conform informatiilor angajatilor de la ITM Sibiu nu mai ... (vezi toată discuția)