avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proprietate comuna
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proprietate comuna

sunt un nou proprietar al unui apartament intr'un bloc care este prevazut prin constructie cu pod si fiecare dintre locatari au si boxe la subsol.cea care adiministreaza scara locuieste la etajul 4,podul cladirii a unei parti din bloc in jur de 50 de metri patrati este inchis de aceasta dna.administrator si il foloseste dupa bunul plac.am fost sa cer cheiea sa imi fac o copie si eu ca si proprietar insa nu a vrut sa imi dea.e bine de stiut ca a si cosntruit in acest pod un perete care desparte podul in doua parti ,in prima parte o tine tip boxa iar in a doua parte la transformat in uscator doar pentru ea unde pune covoare pline cu apa care se scurg pe placa si imi apare egrasie in casa din cauza asta.Am cam ajuns la disperare cu aceste prostii care sunt stiu destul de clare si sunt reglementate de legi in vigoare in ceea ce tine de proprietatea comuna! Va rog daca aveti o parere sau un sfat .Va muultumesc frumos.#-o
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 11:53, 22 Iunie 2014
Faceti o plangere scrisa la Politia locala si ulterior, cu procesul-verbal intocmit de politisti, la Primarie.
Daca nu se rezolva, in Instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , sunt locatar al unui imobil construit in 2016 , este ... Ciprian Cruceru Ciprian Cruceru Buna ziua , Sunt locatar al unui imobil construit in 2016 , este vorba de un bloc cu 2 scari a si b . Bloc are 2 etaje plus etaj 3 retras , apartamentele ... (vezi toată discuția)
Inundatie apartament de teava de scurgere a terasei unui vecin, teava care serveste doar terasa lui Rares Pop Rares Pop Buna ziua! Ma confrunt cu o inundatie la un apartament, la etajul doi, care provine de la o teava de scurgere de la terasa apartamentului de la etajul 4. Teava ... (vezi toată discuția)
Subsolul blocului si uscatoria este socotita la impozitare egal ptr. toti locatariii? spiridus spiridus Buna ziua tuturor ! Louiesc la parteru unui bloc cu 4 etaje, avem cel mai mare aptm din scara, noi nu avem deloc beciuri, insa sub aptm nostru sunt ... (vezi toată discuția)