avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie plata impozit auto
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie plata impozit auto

Buna ziua,va rog o lamurire.Am primit o somatie de plata pentru impozit auto.Debitul apare din 2003 pe un auto vandut,in contextul in care impozitele la dir.de taxe si impozite locale a fost achitat in fiecare an.Pana acum nu am aparut niciodata cu restanta.Anul trecut in iulie am radiat o masina si am avut nevoie de certificat fiscal.In respectivul certificat datoriile erau 0.Il am depus la politie in dosarul de radiere.Este normal dupa atatia ani sa primesc o astfel de somatie?Va rog o lamurire,dar si cu trimitere la art.de lege pentru ca nu pot lasa lucrile asa.Multumesc
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 08:52, 26 Iunie 2014
Pai ar trebui in primul rad sa soliciti la directia de taxe si impozite sa scoata de la arhiva documentele ce au stat la baza contractului de vanzare/cumparare sa vezi ce documente sunt mai apoi sa mergi la politie care trebuie sa scoata tot de la arhiva documentele , cu ani in urma se mergea la ghiseu atat vanzatorul cat si cumparatorul.
Daca obtii acele copii de documente vezi ce a fost facut si ce nu.

Muuult succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pv. mario78 mario78 am vandut o masina pe data de 06.06.2005,in aceasi zi am fost la financiar cu actul de vanzare-cumparare si am scos-o din evidenta mea.In 2008 ma trezesc cu o ... (vezi toată discuția)
Contestatie rovinieta ciciilo ciciilo Buna ziua In 01 iulie 2010 am vandut prin contract de v-c un autoturism unei persoane. Am mers la Administratia financiara si am scos automobilul de pe ... (vezi toată discuția)
Impozit pt mijloc de transport-persoana decedata ContSters280284 ContSters280284 Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti ce pot face in urmatoarea situatie: tatal meu a decedat acum 4 ani. In primele luni dupa deces am dezbatut succesiunea in urma ... (vezi toată discuția)