Buna ziua,va rog o lamurire.Am primit o somatie de plata pentru impozit auto.Debitul apare din 2003 pe un auto vandut,in contextul in care impozitele la dir.de taxe si impozite locale a fost achitat in fiecare an.Pana acum nu am aparut niciodata cu restanta.Anul trecut in iulie am radiat o masina si am avut nevoie de certificat fiscal.In respectivul certificat datoriile erau 0.Il am depus la politie in dosarul de radiere.Este normal dupa atatia ani sa primesc o astfel de somatie?Va rog o lamurire,dar si cu trimitere la art.de lege pentru ca nu pot lasa lucrile asa.Multumesc
Pai ar trebui in primul rad sa soliciti la directia de taxe si impozite sa scoata de la arhiva documentele ce au stat la baza contractului de vanzare/cumparare sa vezi ce documente sunt mai apoi sa mergi la politie care trebuie sa scoata tot de la arhiva documentele , cu ani in urma se mergea la ghiseu atat vanzatorul cat si cumparatorul.
Daca obtii acele copii de documente vezi ce a fost facut si ce nu.
Pv.
mario78
am vandut o masina pe data de 06.06.2005,in aceasi zi am fost la financiar cu actul de vanzare-cumparare si am scos-o din evidenta mea.In 2008 ma trezesc cu o ... (vezi toată discuția)