avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... e asta o problema de care sa-mi fac griji?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

e asta o problema de care sa-mi fac griji?

buna ziua...am o problema: am o masina pe numele meu din 1992 ,acum 3 ani am imprumutato unui var din partea lu nevasta-mea urmand sa facem actele cand mai da si el de bani....intre timp eu am plecat din tara, iar el a vandut masina, fara a face vre-un act cu cineva....a dat-o pur si simplu....intre timp eu am vanit in tara si am cautat masina in toata tara sin in sfarsit am gasito......ce-l la care am gasito nu a vrut sa pefectam actele,am fost la seful de post pe raza unde am gasit masina i-am povestit situatia si mi-a spus ca nu e de competenta lui,mantionez:cartea masinii a fost tot timpul la mine, iar eu am fost nevoit sa o cumpar inapoi...si asa am si facut. M-am inteles cu el 1700de ron,iar la fata locului iam dat doar 1200 de roni urmand sa-i mai dau diferenta cand am sa vand masina,dar de fapt vreau sa-i opresc taxa pe inpozit pt ca la el a stat doar 1 an masina....El intre timp a mers la politie si cred k vrea sa depuna o plangere,pe baza ca nu-i mai returnez banii sau io stiu. Ce se poate intampla?dati-mi un sfat. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CatalinNic , utilizator 11:20, 25 Iunie 2014
Masina nu a fost niciodata legal pe numele lui. Nu trebuie sa iti faci griji.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu pot sa imi inmatriculez masina la financiar bogdan1987 bogdan1987 Buna ziua Am si eu o intrebare despre cum pot sa imi inmatriculez masina la financiar deoarece am cumparato acuma si persoana de la care am cumparato nu mia ... (vezi toată discuția)
Ce pot păți? plângere pentru abuz de încredere și înșelăciune Andreea veronica Andreea veronica Am si eu o problema.acum o luna am adus o masina in tara propietarul masiini sa intors inapoi in italia sa radieze masina urmand sami trimeata actele masinii ... (vezi toată discuția)
Ce pot face? dacian22 dacian22 o sa incep cu inceputu in urma cu ceva tinp mi-am achizitonat un autovehicul din starinatate masina fiind in romania ...am facut contractu tot toate bune ... (vezi toată discuția)