avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributii la sanatate pentru inchiriere autoturism
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributii la sanatate pentru inchiriere autoturism

Buna ziua,
o persoana fizica a inchiriat in anul 2006 autoturismul unei firme in baza unui contract de inchiriere. Acum a primit somatie de la casa de sanatate sa achite contributii la sanatate aferente anului 2008 si 2009 si penalitatile aferente.
Va rog , din ce an se platesc asigurari de sanatate si la bunuri inchiriate.Precizez ca cei de la casa de sanatate nu au trimis nici o atentionare persoanei pina in present, ca ar figura cu datorii din asigurari de sanatate,si daca exista un termen de prescriptie.
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: kres , utilizator 09:39, 26 Iunie 2014
Legea Sanatatii 95/2006 si Ordinul 903/2007 - se plateste CASS la toate tipurile de venituri.

Probabil, in cazul dvs. veniturile din inchirierea autoturismului au fost singurele venituri aferente respectivelor perioade si atunci s-a calculat CASS la ele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cnas andreeatoth555 andreeatoth555 CONTRIBUTIE CNAS VA ROG SA-MI SPUNETI DACA EU SUNT PENSIONARA DE BOALA DIN 19.07.2007 SI AM AVUT UN APARTAMENT INCHIRIAT UNEI FIRME SI PENTRU CARE AM ... (vezi toată discuția)
Plata cass pentru inchiriere spatiu sarar sarar Buna ziua Inpreuna cu sotia detinem un spatiu pe care l-am inchiriat in anul 2007. In anul 2007 am fost salariat iar din 2008 pana in prezent sunt ... (vezi toată discuția)
Persoanele care exercita profesii liberale platesc cass 5,5% sau 6,5% Georgeta U.A. Georgeta U.A. Buna ziua Potrivit art. 257 alin.2 lit.a din legea 95/2006 Începând cu 1 iulie 2008, cotele prevazute la art. 257 vor fi urmatoarele: ART. 257 ... (vezi toată discuția)