avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Credit Tbi - cerere acordare
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Credit Tbi - cerere acordare

Salutare tuturor ,

Am pe cineva care si-a facut ieri o cerere de acordare a unui credit pentru o anumita suma de bani pe cupon de pensie . Stiind despre aceasta ca este o institutie nebancara l-am sfatuit sa faca o cerere prin care sa instiinteze ca nu mai are nevoie de acest credit.

Toate bune si frumoase pana aici ... Astazi a fost la o adresa a acestui Tbi si a scos dosarul i-a dat cuponul de pensie in original si restul actelor au fost mototolite de catre unul dintre angajati acestui Tbi si "cica" aruncate la cosul de gunoi.

Intrebarea mea este urmatoarea poate sa se intample ceva daca un individ rau-intentionat , ridica aceste acte din cosul de gunoi reprezentand copii ale urmatoarelor documente : cupon pensie , buletin , factura de utilitati si un extras de cont in care urma sa primeasca acest credit (+ pe langa asta ar mai exista posibilitatea sa mai fi avut vreun rand de copii ale acestora inafara de cele din cos. )

P.S. : Mentionez ca nu nu a fost facuta nici o cerere de anulare in acest sens si nici nu primit nici un act din care sa reiasa ca a fost anulata cererea de acordare a creditului.

Rog seriozitate ca ma gandesc la ce este mai rau deoarece in tara asta ar fi posibil orice ...

Va multumesc anticipat ! :-/
Cel mai recent răspuns: Valy956 , utilizator 20:31, 25 Iunie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar de pensionare respins lise lise Buna ziua . in data de 20 mai a mers la casa de pensii si a depus dosarul de pensionare anticipata.i sa verificat dosarul si a spus ca poate sa benificieze ... (vezi toată discuția)
Sediu firme intr-un apartatment fara acordul proprietarului dana_b1702 dana_b1702 In urma cu cateva zile pe adresa mea de domiciliu au sosit 2 plicuri de la Administratia Finantelor Publice pentru 2 societati care au sediul in apartamentul ... (vezi toată discuția)
Probleme rate restante la societate financiara nonbancara marian72 marian72 Buna Ziua! Ma numesc Stoian Petronela si ma confrunt cu o destul de stressanta problema,si anume: Am facut in 12/10/2006 un contract de credit de consum la ... (vezi toată discuția)