avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... salariu administrator judiciar
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

salariu administrator judiciar

In cazul unei societati care si-a declarat insolventa si judecatorul a acceptat reorganizarea acesteia si a numit un administrator judiciar care sa-i supravegheze activitatea , societatea este obligata sa asigure salariul acestuia? Salariul nu este foarte mic si firma se straduieste sa acopere mai intai salariile angajatilor si plata facturilor. Ce spune legea in acest caz?
Cel mai recent răspuns: roxana69 , utilizator 10:15, 26 Iunie 2014
Remuneratiile administratorilor ar fi trebuit sa fie lamurite prin planul de reorganizare propus si admis de instanta. Asa spune art.102 (4) din Lege.
Nu s-a ajuns la etapa planului de reorganizare, deocamdata se judeca contestatiile la masa credala pentru definitivarea listei creditorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura insolventa, etape si pasi alecsandes alecsandes Buna Ziua stimati internauti, Am o problema, iar intelegerea buchiilor lege pentru mine (ca inginer) este dificila. Am tot cautat sa aflu intr-un mod ... (vezi toată discuția)
Insolventa Marinelag Marinelag Buna ziua, Pot actiona in judecata o societate care se afla in insolventa pentru neplata unei facturi emise dupa intrarea respectivei societati in insolventa? ... (vezi toată discuția)
Societate in insolventa , reorganizare judecatoreasca elicoidal elicoidal va rog sa-mi spuneti daca o societate imi datoreaza 1 miliard de ron , si ea se afla in insolventa, in reorganizare judecatoreasca , este obligata sa-mi ... (vezi toată discuția)