avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Codul muncii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Codul muncii

O asociatie de proprietari poate angaja personal cu conventie ?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 09:23, 27 Iunie 2014
Concret ce fel de personal vreti sa angajati, pentru ce activitati?
Femei de serviciu,casier,administrator...
Trebuie angajati cu CIM deoarece presteaza activitati, conform Codului Fiscal, dependente si permanente, indiferent de durata de munca din luna.

Cu contract civil - nu se mai numeste conventie civila - se pot indemniza numai prestatori pentru activitati ocazionale (zugravit, reparat vreo instalatie, curatenie ocazionala de primavara/toamna, gradinarit ocazional).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventii civile susanuemilia susanuemilia peronalul administrativ (presedinte,administrator,contabil,femeie serviciu) poate fi platit numai prin conventie civila? (vezi toată discuția)
Conventia civila in asociatie anagavriloaia anagavriloaia Se mai practica inca conventia civila(pentru presedinte, administrator, contabil,femeie de serviciu) la unele asociatii de proprietari, este legal? Multumesc. (vezi toată discuția)
Conventie de prestari servicii sau contract individual de munca? Maria2143 Maria2143 Buna seara! Care este forma legala de angajare a personalului: presedinte, cenzor, administrator, femeie de serviciu, portar intr-o asociatie de ... (vezi toată discuția)