avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract telefonie internet
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract telefonie internet

As dori sa stiu cum pot sa reziliez contractul de telefonie internet fara penalitati / anul trecut la prelungire nu am primit echipament nou ! Nu sunt multumit de calitatea serviciului am intreruperi la internet si rezolvarea reclamatiilor se face greu se tergiverseaza trebe sa sun la numarul acela cu taxa ca altfel nu se raspunde !. Este nevoie de linie telefonica pentru pentru internet ! . Am primit alte oferte mult mai bune mai ales sub raport pret . Ce se poate face .?
In prezent trebe sa platesc foarte mult pentru viteza min de 2Mb ! / am oferte pentru de internet de la alta firma . Va multumesc anticipat pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Contract clicknet (telekom) - taxa de reziliere mihainae21 mihainae21 Buna seara! In anul 2014 am facut un contract de internet fix la Clicknet (acum Telekom), serviciu pe care eu unul il folosesc mai mult in weekenduri si in ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom contact_blue contact_blue Buna seara. Anul trecut in luna August, am fost sunat de un agent Telekom, mai exact o doamna care mi-a facut o oferta, un abonament cu un telefon. Eu avand ... (vezi toată discuția)
Rezilierea unilaterala a contractului upc doruv2010 doruv2010 Buna ziua Am incheiat un contract cu UPC in mai 2009, pentru o perioada de un an. In cartierul in care locuiesc, ca operator similari, pentru servicii de ... (vezi toată discuția)