avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1370 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

ce inseamna executare silita?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:13, 28 Iunie 2014
Executarea silita reprezinta un complex de masuri/metode prin care un creditor isi poate recupera o creanta de la debitorul/debitorii lui/sai.
Sa fiti fortat de executor sa faceti ceva ce trebuia sa faceti de bunavoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neachitare rate la banca pentru credit apartament. andreimaxiniuc andreimaxiniuc Buna ziua.In urma cu 5 ani am cumparat un apartamant cu un credit luat de la Banca.Ratele au crescut abuziv si am ajuns in imposibilitatea de a le mai plati.De ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante, fara contract de vanzare-cumparare Ionescu.carina Ionescu.carina O firma ne datoareaza o suma mica, aprox. 15000 ron. Mentionez ca nu am incheiat cu aceasta un contract de vanzare-cumparare, documentele si corespondenta ... (vezi toată discuția)
Executare silita mihaelavrinceanu mihaelavrinceanu daca o banca a pus poprire pe veniturile debitorului si a girantilor,banca are voie sa faca executare silita si la imobilul unui girant.Mentionez ca la ... (vezi toată discuția)