avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Accident de traseu, fise SSM - institutie de invatamant
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Accident de traseu, fise SSM - institutie de invatamant

Buna ziua, am citit pe forum despre fisele SSM si despre accidentul de traseu si am cateva intrebari.
Eu fac naveta zilnic la o scoala din mediul rural schimband zilnic doua autobuze si evident, din cand in cand sunt accidente rutiere. Daca sunt anagajatul unei scoli ar trebui sa am si eu acea fisa SSM ? ( pana acum noi semnam doar niste fise PSI ) Si daca da, cine ar trebui sa fie responsabil cu instructajul ? Mentionez ca scoala e mica si avem doar director, contabil si secretar ca personal TESA.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Malek , utilizator 17:50, 26 Iunie 2014
Multumesc, asa voi face. Toate cele bune ! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instruire ssm si psi - in cazul unui ong mihaiandreiburuiana mihaiandreiburuiana Buna ziua. Instruirea SSM si PSI intr-un ONG cu 10 membrii se poate face de o persoana desemnata care nu are cursul de SSM si PSI? (vezi toată discuția)
Materiale de instruire ssm su la societati nou infiintate lucratordesemnat lucratordesemnat Sunt numit lucrator desemnat la o societate nou infiintata unde este necesar sa angajam personal in regim de urgenta. De angajari se ocupa o firma specializata ... (vezi toată discuția)
E obligatoriu la firme contract cu ssm di psi ? elenaoboroc elenaoboroc Buna seara. Am o intrebare: Sunt medic stomatolog, am un cabinet individual de medicina dentara si in urma cu un an am avut un control de la ITM, de oarece ... (vezi toată discuția)