avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintare verbala dar si cu un obiect dur
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintare verbala dar si cu un obiect dur

un vecin m-a agresat verbal si daca nu ma feream ma lovea in cap cu un par..m-a asteptat in fata portii ,,noroc ca am intrat repede in curte..pot sa- i fac plangere penala ??? am martor..!!
Cel mai recent răspuns: androidu , utilizator 20:36, 26 Iunie 2014
Dute la politie si fa o sesizare scrsa si apoi daa vrei sa l dai in judecata mergi mai departe daca nu va primi o amenda pentru ca a incercat sa va loveasca cu un obiect contondent, daca aveti martori!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala, dosar in instanta markila markila Buna ziua, Acum o luna o vecina m-a asteptat cand am venit de la servici ,cu un par si a vrut sa ma loveasca..daca nu intram repede in curte imi dadea in ... (vezi toată discuția)
Ma simt amenintat de un vecin.... Catavel Catavel Buna seara.Va rog sa-mi spuneti ce as putea sa fac in situatia in care ma simt amenintat de un vecin.In aceasta seara trecand pe strada pe care locuiesc ... (vezi toată discuția)
Zona de srvitute si legitima aparare1 dinumarcel dinumarcel Acum cativa ani am achizitionat un teren intr-o localitate langa Bucuresti. Dintre mostenitorii terenului unul neavand unde sa se duca a ramas pe o bucatica de ... (vezi toată discuția)