avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala, dosar in instanta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala, dosar in instanta

Buna ziua,
Acum o luna o vecina m-a asteptat cand am venit de la servici ,cu un par si a vrut sa ma loveasca..daca nu intram repede in curte imi dadea in cap..am martor o vecina care a asistat la toata cearta. cu greu m-am abtinut sa nu o ating....tot ea a facut plangere si si-a pus si avocat..ce trebuie sa fac urgent???
Cel mai recent răspuns: Ceausescu Liliana - Birou de Mediator , Mediator 00:10, 16 Septembrie 2014
Daca dvs. ati fost agresat, nu inteleg pentru ce a facut vecina plangere penala? Ati lovit-o si dvs.?...sau ati injurat-o?
Am injurat-o dar nu am lovit-o...in plangerea penala a mintit cum ca am amenintat-o cu moartea..!! Eu am 3 vecini martori iar ea l-a pus pe sotul ei ca martor si l-a mai pus sa si minta..! Ce pot face??!
Cred ca nu va fi dificil pentru organele de cercetare sa isi dea seama (in urma declaratiilor martorilor) cine induce in eroare si cine spune adevarul.
Deocamdata dvs. sunteti cel amenintat si inca cu parul, asa ca dupa ce in urma cercetarii, va rezulta ca fapta nu exista, nu va ramane decat sa faceti dvs. o plangere pentru denunt calomnios.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

plangere penala falsa si martori mincinosi ContSters24933 ContSters24933 De mai bine de un an si jumatate am probleme cu o vecina in sensul ca nu ma lasa in pace de nici un chip... ma jigneste, ma ameninta, face plangeri pe lucruri ... (vezi toată discuția)
Art 180 cp piticut86 piticut86 buna ziua.am fost lovita,am scos certificat medico-legal care atesta ca am nevoie de ingrijiri medicale de 2-3 zile,specific ca nu am martori ca agresorul este ... (vezi toată discuția)
Amenințări, urmărire și loviri ionut2131 ionut2131 Bună ziua! In urma cu 4-5 luni, un baiat s-a luat de prietena mea pe strada. EI nu se cunosteau persoanal, nu avusera nicio legatura. Baiatul respectiv se ... (vezi toată discuția)