avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Grupa a II-a de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Grupa a II-a de munca

Va roog...imi poate explica cineva ce inseama :
1. "beneficiaza de incadrarea in grupa a II-a de munca daca a lucrat in conditii deosebite intre 70-100% din timpul efectiv lucrat?" Cum aflu acest procent ? Ca este 70 sau 75 sau 80 sau 100% ??????
2. Cine a lucrat intre 70-100% din timpul efectiv beneficiaza de incadrare in grupa a II-a de munca in procent de 100%?
Cel mai recent răspuns: a&a , utilizator 22:42, 27 Iunie 2014
Multumesc!
...scuze...voi respecta Regulamentul forumului.Imi cer scuze inca o data!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrarea in grupa a ii de munca, in procent de 70% din timpul efectiv lucrat ramona_moraru ramona_moraru Buna ziua. In perioada 01.11.1968-01.06.1990 mama mea a fost tehnician veterinar la o Circumscriptie veterinara. A solicitat Directiei pentru Agricultura ... (vezi toată discuția)
Eliberare adeverinta pentru grupa de munca hodor dana hodor dana Tatal meu a lucrat in perioada 1952-1980 la CFR in functia de lacatus. Am solicitat adeverinta pentru grupa de munca pentru aceasta perioada si i s-a eliberat ... (vezi toată discuția)
Pozitia 180 lit b anexa ii a ordinului 50/1990 Mircea 2018 Mircea 2018 Buna ziua, In vederea depunerii dosarului de pensie, lichidatorul judiciar mi a eliberat o adeverinta privind perioada lucrata in grupa II, conform poz 180, ... (vezi toată discuția)