avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Modificare analize laborator
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Modificare analize laborator

Buna ziua,

Trebuie sa ma angajez la o companie in strainatate si acestia mi-au dat o lista de analize pe care sa le efectuez.

Una din ele, la ficat, mi-a iesit cam mare, existand posibilitatea sa nu fiu angajat din cauza aceasta. Sincer, nici eu nu as pleca nicaieri daca as stii ca am probleme grave, dar din cate am inteles, aceasta analiza poate iesi asa si din cauza ca sunt un mare consumator de energizante (beau 1-2 pe zi).

Daca plec in strainatate sa ma angajez, cu siguranta voi renunta sa mai beau energizant, asa ca intrebarea mea este:

Angajarea mea datorata unui buletin de analize medicale modificate se poate considera "consecinta juridica"?

Folosirea unui înscris oficial ori sub semnătură privată, cunoscând că este fals, în vederea producerii unei consecinţe juridice, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani când înscrisul este oficial, şi cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă când înscrisul este sub semnătură privată.
Cel mai recent răspuns: Sabin01 , utilizator 11:35, 28 Iunie 2014
Renuntati de acum la energizante si refaceti analizele, altfel riscati sa intrati sub incidenta legii penale.
Problema e ca tot setul de analize este pe aceeasi foaie. Daca cer laboratorului sa imi printeze buletinul de analize, dar sa le omita pe cele la ficat, pentru ca apoi sa le refac, mai conteaza ca am omis sa prezint si analizele initiale?
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Iunie 2014
Sabin01, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul de procedura penala (uz de fals) vivi_sil vivi_sil Va salut cu respect. Va rog frumos stie cineva si vrea sa ami spuna care ar fi amenda pentru uz de fals.Dovada uzului de fals se face prin prezentarea unor ... (vezi toată discuția)
Falsificarea semnaturii iosif28 iosif28 Buna seara as dori sa aflu cum se pedepseste falsificarea unei semnaturi (vezi toată discuția)
Fals, uz de fals...etc roxyalexandru roxyalexandru Buna tuturor! Acum cateva luni mi s-u facut cateva acuzatii de fals si uz de fals in inscrisuri sub semnatura privata , de la cativa clienti(pensii ... (vezi toată discuția)