Trebuie sa ma angajez la o companie in strainatate si acestia mi-au dat o lista de analize pe care sa le efectuez.
Una din ele, la ficat, mi-a iesit cam mare, existand posibilitatea sa nu fiu angajat din cauza aceasta. Sincer, nici eu nu as pleca nicaieri daca as stii ca am probleme grave, dar din cate am inteles, aceasta analiza poate iesi asa si din cauza ca sunt un mare consumator de energizante (beau 1-2 pe zi).
Daca plec in strainatate sa ma angajez, cu siguranta voi renunta sa mai beau energizant, asa ca intrebarea mea este:
Angajarea mea datorata unui buletin de analize medicale modificate se poate considera "consecinta juridica"?
Folosirea unui înscris oficial ori sub semnătură privată, cunoscând că este fals, în vederea producerii unei consecinţe juridice, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani când înscrisul este oficial, şi cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă când înscrisul este sub semnătură privată.
Problema e ca tot setul de analize este pe aceeasi foaie. Daca cer laboratorului sa imi printeze buletinul de analize, dar sa le omita pe cele la ficat, pentru ca apoi sa le refac, mai conteaza ca am omis sa prezint si analizele initiale?