LILIANA FLEANCU 
	    	Consilier juridic

LILIANA FLEANCU 
	    	Consilier juridic	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 Petrisorfly	                   

La consumul de alcool la volan poți să îți ei executare chiar și fara accident și victime  (vezi toată discuția)
	                    Petrisorfly	                   

La consumul de alcool la volan poți să îți ei executare chiar și fara accident și victime  (vezi toată discuția)

antonioli_yo	                   

Buna Ziua numele meu este Alexandru am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta.
Am permisul de conducere suspendat din 2009, pentru faptele;Conducere cu ... (vezi toată discuția)
	                    antonioli_yo	                   

Buna Ziua numele meu este Alexandru am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta.
Am permisul de conducere suspendat din 2009, pentru faptele;Conducere cu ... (vezi toată discuția)

mtigbg	                   

Un individ mi-a tamponat masina pe care o conduceam, neacordandu-mi prioritate. La etilotest a iesit el cu 0, eu cu 0,49. Prima proba de sange mi s-a luat la ... (vezi toată discuția)
	                    mtigbg	                   

Un individ mi-a tamponat masina pe care o conduceam, neacordandu-mi prioritate. La etilotest a iesit el cu 0, eu cu 0,49. Prima proba de sange mi s-a luat la ... (vezi toată discuția)