gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

myhaylala 
	    	Utilizator

myhaylala 
	    	Utilizator	    

Martonze 
	    	Utilizator

Martonze 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 mikygirl2010	                   

Buna ziua!am un copil minor in varsta de 6 ani am divortat acum 2 ani,copilul mi-a fost incredintat mie(mama)tatal are drept de vizita in prima saptamana din ... (vezi toată discuția)
	                    mikygirl2010	                   

Buna ziua!am un copil minor in varsta de 6 ani am divortat acum 2 ani,copilul mi-a fost incredintat mie(mama)tatal are drept de vizita in prima saptamana din ... (vezi toată discuția)

magdutza2010	                   

Sunt o mama divortata,careia i-a fost incredintat copilul prin sentinta,iar tatal are dreptul sa il ia in vacante.
     Tatal copilului are un apartament ... (vezi toată discuția)
	                    magdutza2010	                   

Sunt o mama divortata,careia i-a fost incredintat copilul prin sentinta,iar tatal are dreptul sa il ia in vacante.
     Tatal copilului are un apartament ... (vezi toată discuția)

ContSters274220	                   

Am un copil de 5 ani si doresc sa stiu daca pot pleca din tara impreuna cu el intrucat voi avea un contract de munca pe perioada nedetarminata. Mi-a fost ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters274220	                   

Am un copil de 5 ani si doresc sa stiu daca pot pleca din tara impreuna cu el intrucat voi avea un contract de munca pe perioada nedetarminata. Mi-a fost ... (vezi toată discuția)