avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Autentificarea la notar a acordului de mediere divort
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Autentificarea la notar a acordului de mediere divort

Buna ziua. Un acord de mediere a unui divort fara copii si fara bunuri comune in cat timp poate fi autentificat la notar? Ar trebui ca aceasta autentificare sa se faca in ziua in care partile se prezinta cu acordul la notar, sau li se da termenul de 30 de zile de asteptare? Cat costa aceasta procedura de autentificare? Va multumesc
@luananistea, și la starea civilă se acordă termenul de 30 de zile pentru o eventuală răzgândire.
Cel mai probabil acordul de mediee este cel mai rapid mod de a se lua act de voința soților de a desface căsătoria.Spun cel mai probabil pentru că depinde uneori de gradul de încărcare al instanțelor.Poate însă fi vorba despre cateva zile sau 2 saptamani.
Iar taxa de timbru ce trebuie achitată este de doar 20 lei, onorariul mediatorului fiiind negociabi, l și nu unul fix.
~ Conținut șters la cerere ~
Pentru consfintirea acordurilor de mediere doar 20 de lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de comun acord cu trei copii calinaei calinaei Care este procedura cea mai simpla si rapida pentru divort in conditia in care amandoi ne dorim acest lucru. In urma casatoriei au rezultat trei copii, acestia ... (vezi toată discuția)
Divort oanaradu87 oanaradu87 Buna seara!M-am casatorit acum 8 luni in urma dupa o relatie de 8 ani.Recent,sotul meu a considerat ca nu ne mai potrivim si mi-a sugert sa plec de acasa ceea ... (vezi toată discuția)
Partaj si divorț Anastasia1990 Anastasia1990 Buna sunt căsătorită de câteva luni și vreau să divorțez împreună suntem de 8 ani si înainte de căsătorie ne_am luat un apartament prin programul ... (vezi toată discuția)