avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Formular de raspuns ( art 1029 alin. 3 din legea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Formular de raspuns ( art 1029 alin. 3 din legea 134/2010)

Am primit o comunicare de adresa emisa de judecatorie privind niste datorii la un furnizor de apa, un formular de cerere si formularul de raspuns amintit mai sus in titlu. Dupa ce-l completez si-l triimit care sunt pasii urmatori? Mentionez ca la data cand au trimis actele cei e la apa catre instanta aveam un sold de 2600 de lei si intre timp am mai platit 900 de lei.
Nu inteleg pana la urma ce vor sa le achit tot odata, nu reiese din formularul de cerere al lor ce vor exact....

Alte discuții în legătură

Lipsa bani de pe cardul de debit vwwhite vwwhite Buna ziua ! Va rog sa-mi dati un sfat in problema mea si anume, am un card de debit emis de banca Tiriac, ultima mea tranzactie a fost in data de 23 august ... (vezi toată discuția)
Datorie catre o firma intrata in insolventa florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Ca Pfa am o datorie de aprox 2600 lei catre un furnizor, dar in evidentele mele contabile rezulta suma de 2000 lei. Pentru diferenta am chitante, ... (vezi toată discuția)
Modalitate contestatie anulare titlu executoriu asbinvest asbinvest Buna ziua ! SC X sint actionat in judecata de SC Y ca debitor ( X ) in baza citatiei emise de judecatoria Bacau in 30.05.2011 si termen de judecare in data de ... (vezi toată discuția)