avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... lipsa bani de pe cardul de debit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

lipsa bani de pe cardul de debit

Buna ziua ! Va rog sa-mi dati un sfat in problema mea si anume, am un card de debit emis de banca Tiriac, ultima mea tranzactie a fost in data de 23 august 2010, data in care am extras suma de 800 de lei ramanand in cont un sold de 2600 lei, precizez ca am chitanta emisa de bancomat.Din data de 23 august 2010 nu am mai facut nicio tranzactie deoarece cardul expira si asteptam cardul nou, card pe care l-am ridicat in data de 09 septembrie 2010.Problema apare odata cu ridicarea cardului nou si verificarea soldului, ocazie cu care am constatat lipsa sumei de aproximativ 900 lei.La intrebarile mele puse functionarilor de la banca nu mi s-a dat un raspuns profesionist, s-au scos si mi s-au dat extrase in care totul pare in regula dar totusi lipsa sumei de 900 de lei nu este explicata. Deci extrasele sint ok, dar nu se potrivesc cu ultima mea chitanta emisa de bancomat .Va rog, lamuriti-ma ce pot face, nu pot renunta asa usor la 900 de lei ! Multumesc !
Cel mai recent răspuns: vwwhite , utilizator 11:51, 6 Octombrie 2010
Cereti lamuriri de la directorului unitatii bancare, iar daca acest lucru nu se intampla adresati-va Oficiului pentru Protectia Consumatorului printr-o plangere in care sa semnalati cele intamplate.
Operatiunile din extras au continuitate?Care este ultima data de efectuare a tranzactiilor de catre Dvs.? Verificati-va si extrasul anterior operatiunilor din august ,soldul ramas pe card de utilizat la emiterea acestuia.Poate nu mai aveati pe card 3400 lei.
Buna seara ! In primul rind va multumesc pt raspuns ! Da, operatiunile de pe extras au continuitate si totul pare in regula, dar eu stiam ca suma din cont e aceiasi cu cea de pe ultima mea chitanta emisa de bancomat:( oricum nu mi se pare in regula ca o suma sa iti fie tiparita pe chitanta emisa de bancomat si altceva sa apara in extrasul de cont
Multumesc pt raspuns ! Numai bine va doresc !
buna ziua ! revin cu problema mea, am depus sesizare la banca in data de 13 septembrie 2010, va rog sa-mi spuneti care este termenul legal in care trebuie sa-mi raspunda?! chitantele mele de bancomat pot fi folosite ca probe in instanta?ce pot face in continuare daca banca nu-mi da nici un raspuns?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare bancara vwwhite vwwhite Buna ziua ! Va rog sa-mi dati un sfat in problema mea si anume, am un card de debit emis de banca Tiriac, ultima mea tranzactie a fost in data de 23 august ... (vezi toată discuția)
Cash direct din bancomat gdec gdec Salutare la toti! Poate s-a mai discutat, dar eu nu am gasit nimic acum, asa ca intreb si eu: patronul retrage numerar cu cardul firmei din bancomat de pe ... (vezi toată discuția)
Retragere numerar din bancomat - lipsa chitanta danaflo danaflo Buna ziua. Cum pot inregistra retragerea de numerar de la bancomat daca nu mi s-a adus chitanta emisa de bancomat? Ce operatiuni si ce documente justificative? (vezi toată discuția)