avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Datorie catre o firma intrata in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Datorie catre o firma intrata in insolventa

Buna ziua,
Ca Pfa am o datorie de aprox 2600 lei catre un furnizor, dar in evidentele mele contabile rezulta suma de 2000 lei. Pentru diferenta am chitante, le-am trimis scanate la departamentul contabil, dar nu le-au scazut din sold. In plus, este emisa o factura pe numele meu, in valoare de 150 lei, care nu a ajuns in posesia mea, iar exemplarul lor nu este semnat si stampilat. Ii pot actiona in judecata pentru fals in acte?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 15:18, 5 Martie 2015
Pare mai degraba o neintelegere comerciala. Nu cred ca aveti probe suficiente pentru a acuza de infractiunea de fals in acte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune cu facturi emise fraudulos caleb_c_b caleb_c_b am un magazin si de curand am descoperit o problema cu un furnizor. acest furnizor a emis facturi pe numele firmei mele in plus fata de cele ce comandam noi. ... (vezi toată discuția)
Penalizari intretinere la o datorie achitata Georgianatarlungeanu Georgianatarlungeanu Buna ziua, La noi la bloc s-a schimbat administratia. Inainte de schimbarea conducerii, am achitat suma de 4052 lei (partial din datoria pe care o ... (vezi toată discuția)
Reglare fisa de furnizori-clienti ioana b ioana b cum pot regla fisa de furnizor-client al unei firme X?daca soldul la clienti e cu "-" iar la furnizori e cu "+" (vezi toată discuția)