Ce considerati ca ar fi cel mai bine sa fac in aceasta situatie? sa ma prezint? sa-mi angajez un avocat?
sa dau declaratie pe proprie raspundere sau in prezenta unui avocat?
ce pedeapsa max pot primi tinand cont de infractiunea mea?
 boxer2002 
	    	Utilizator

boxer2002 
	    	Utilizator	    

mihai.enescu1 
	    	Utilizator

mihai.enescu1 
	    	Utilizator	    

Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar

Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar	    

~ final discuție ~
 gheorgheradu	                   

Buna ziua! Am si eu o intrebare care ar fi pedeapsa daca as conduce pe drumul public o motocicleta care apartine categoriei A cu subcategoria A1,eu avand 17 ... (vezi toată discuția)
	                    gheorgheradu	                   

Buna ziua! Am si eu o intrebare care ar fi pedeapsa daca as conduce pe drumul public o motocicleta care apartine categoriei A cu subcategoria A1,eu avand 17 ... (vezi toată discuția)

alysss92	                   

[b][i]Buna un prieten a condus cu permisul suspendat sub influenta alcoolului ce i se poate intampla ? astept un raspuns cat mai rapid multumesc ! (vezi toată discuția)
	                    alysss92	                   

[b][i]Buna un prieten a condus cu permisul suspendat sub influenta alcoolului ce i se poate intampla ? astept un raspuns cat mai rapid multumesc ! (vezi toată discuția)

robert craciunescu	                   

Buna,
 Am si eu o problema,am fost surprins conducand un autovehicul cu permisul suspendat,m-au dus la sectie mi-au facut dosar de cercetare penala,iar ... (vezi toată discuția)
	                    robert craciunescu	                   

Buna,
 Am si eu o problema,am fost surprins conducand un autovehicul cu permisul suspendat,m-au dus la sectie mi-au facut dosar de cercetare penala,iar ... (vezi toată discuția)