avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Despre agent de securitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Despre agent de securitate

Va rog sa-mi spuneti ce calificare trebuie pentru meseria de agent de securitate, iar daca cei care au absolvit facultatea de stiinte juridice, specializarea stiinte administrative sunt competenti. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:12, 1 Iulie 2014
Trebuie sa aiba atestat pentru executarea activitatilor de paza a obiectivelor.

Sunt exceptate de la obligatia obtinerii certificatului de absolvire a cursului de calificare profesionala persoanele care detin un certificat de competente profesionale, dobandit potrivit legii, si care fac dovada ca au avut calitatea de politist sau cadru militar ori au avut, pentru o perioada de cel putin un an, calitatea de soldat sau gradat voluntar.

Art. 37 din Legea 333/2003
(1) Angajarea personalului cu atributii de paza sau garda de corp se face pe baza atestatului eliberat in conditiile prevazute la art. 38 si a certificatului de cazier judiciar.
...
Ultima modificare: Marți, 1 Iulie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestat agent de paza comunicare14 comunicare14 cei care au lucrat in sistemul militar mai au nevoie de atestat pentru a lucre la firme de paza (vezi toată discuția)
Agent securitate ion200 ion200 cei care au efectuat serviciul militar obligatoriu m-ai au nevoie de atestat pt a putea activa ca agent de paza (securitate),? multumesc (vezi toată discuția)
Atestat agent paza sallsa sallsa Buna ziua, as dori sa aflu daca sunt fost cadru MAI trebuie sa scot si acest atesta de paza sau nu este nevoie?:help: (vezi toată discuția)