avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale ROL taxe locale
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

ROL taxe locale

Buna ziua,

am un apartament in sectorul 6, in zona Pacii. In urma divortului ma voi muta din Bucuresti, dar raman proprietar impreuna cu fosta sotie pe apartamentul din S6. Trebuie sa inchid rolul la S6 si sa deschid altul la noul domiciliu? Cum pot plati din Brasov impozitul pentru proprietatea din Bucuresti?

Multumesc,

Dan Revengiu
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 22:14, 2 Iulie 2014
Atata timp cat veti fi proprietarul acelui imobil, rolul nu poate fi inchis. Depuneti la impozite si taxe, copie dupa cartea de identitate cu noua adresa pt a fi instiintat cu ceea ce aveti de plata. Asigurati-va ca rolul este impartit pe cote de detinere de 50% si 50%, pt a platit doar cat va revine dvs.

Impozitul il puteti plati din Brasov daca cereti la impozite si taxe, celor de la Sector 6, contul Iban unde sa virati banii, dupa care sa sunati la Serviciul Venituri si sa va confirme ca au intrat banii in cont.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru mioara54 mioara54 Buna ziua,am o intrebare si va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un raspuns.Subsemnata sint din Bucuresti si trebuie sa platesc o taxa judiciara de timbru ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara irina75 irina75 buna ziua, am o problema care nu reusesc sa o deslusesc si v-as ruga sa ma ajutati. am o sentinta de incredintare minor in vederea adoptiei care urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Plate taxe primarie Chasm Chasm Buna ziua, Am primit documentul informativ privind taxele locale. La fiecare tip de taxa; (40) IMPOZIT CLAIDIR (31) TEREN FOLOSINTA (43) IMPOZIT ... (vezi toată discuția)