avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tatic disperat 2
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tatic disperat 2

In calitate de sot si tatic pot cere eu expertiza psihologica sotiei mele care dupa fiecare cearta banala il ia pe Alex in varsta de 1 anisor pe 30 Mai si pleaca cu toata casa la tatal ei .Este a treia oara cand pleaca in lipsa mea ,stiu o sa ziceti ca sunt nebun dar sunt topit dupa bebelusul meu care incep sa cred ca nu este copilul meu.Pot cere paternitatea copilului si daca aceasta sotie a mea poate sa locuiasca cu bebelusul la tatal ei acasa care este bolnav de Demenţa Alzheimer .Acum ma gandesc sa nu aiba si sotia mea aceasta boala .Nu vreau sa divortez ,vreau sa o ajut dar compotamentul ei ma face sa renunt
Cel mai recent răspuns: LORELA UNGURIANU , Avocat 17:47, 12 Mai 2009
Tagada paternitatii, divortul si eventual rezultatul asteptat de la o expertiza psihiatrica nu sunt solutia problemelor dvs din casnicie, ci mai ales, inceputul acestora.Aveti o sotie, un copil de 1 an, iar despartirea de acestia si negarea totala a problemelor de cuplu, mai mult a fiului dvs,nu va vor aduce linistea. incercati sa discutati cu sotia, mergeti impreuna intr-un mic concediu - mai ieftin si mai util decat plata unor expertize de orice natura- si comunicati.urmarile unei nastei, a unei perioade lungi de stat numai in casa, dvs probabil la servici, fara a avea cu cine discuta, tatal bolnav....au terminat-o psihic pe sotia dvs.Ajutati-o, nu o indeparatai si asa va ajutati pe dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara,mă aflu într-o situație destul de grea și dureroasa. ... Madrian16 Madrian16 Bună seara,mă aflu într-o situație destul de grea și dureroasa. Sunt împreună cu soția mea de 3 ani și avem o fetiță de 9 luni dar am ajuns ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor de sot bolnav psihic lumi2re lumi2re Buna ziua! Am mare nevoie de ajutorul dv.: sotul meu, de mai bine de un an sufera de o boala psihica. Eu am mers la medic psihiatru cu inregistrarile ... (vezi toată discuția)
Mama poate pierde copilul? allessandra allessandra Am o prietena ce sufera de schizofrenie de cativa ani. Este in plin proces de divort. La mijloc este un copil minor (4 ani). Este posibil sa piarda copilul ... (vezi toată discuția)