avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... La multi ani Gabrielle Monique
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

La multi ani Gabrielle Monique

La multi ani !
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 16:20, 4 Iulie 2014
Si din partea mea: LA MULTI ANI!!!:flowersblue::beer:
Ultima modificare: Vineri, 4 Iulie 2014
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
La multi ani frumosi, liniste sufleteasca si impliniri profesionale. Imi lipsesti si sper ca astazi, de ziua ta, sa intri pe forum pentru a vedea ca nu intotdeauna "ochii care nu se vad se uita".
:kissing: si :flowersblue:
Da, am omis :console::vishenka:
Poate Gabrielle cu aceasta ocazie va constata cat este de pretuita si respectata si cine stie,poate revine pe forum,dupa cum a promis
Ultima modificare: Vineri, 4 Iulie 2014
Admin, administrator
:love1:
Pentru moment, flori virtuale in dar, insa distanta nu ma opreste sa te imbratisez cu drag si sa-ti urez sa fii in continuare cine esti, sa continui sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire si sa aduci bucurie si sarbatoare in vietilor celor pe care ii intalnesti, asa cum ai facut intotdeauna.:)
Calde imbratisari si un sincer, La multi ani!
:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La multi ani, manuela (ares_3)!  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b][i]LA MULTI ANI, Manuela![/i][/b] [i]Iti doresc multe bucurii, impliniri, sa fi inconjurata mereu de prieteni, iar tu sa le poti darui ca si pana acum, ... (vezi toată discuția)
La multi ani gabrielle monique! :) Daniela Bolog Daniela Bolog Multi ani cu impliniri si fericire iti doresc! Toate sa-ti fie la cote maxime! :love::luck::flowersblue::flowersblue::flowersblue: (vezi toată discuția)
La multi ani gabrielle! ContSters250994 ContSters250994 Maine e ziua ta ! Zi frumoasa ca tine! Ti am trimis ghiocei Ca sa ti murmure ei Cat de mult te iubesc! :love1: La multi ani Mami! Am vrut sa fiu ... (vezi toată discuția)