gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

cosmycata 
	    	Utilizator

cosmycata 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 danaoz	                   

buna!tatal meu a cumparat o casa de la bunicii mei,dar cand a facut contract de vanzare-cumparare le a dar dreptul la o camera,am putea sa vindem casa daca ei ... (vezi toată discuția)
	                    danaoz	                   

buna!tatal meu a cumparat o casa de la bunicii mei,dar cand a facut contract de vanzare-cumparare le a dar dreptul la o camera,am putea sa vindem casa daca ei ... (vezi toată discuția)

Sorina34	                   

Am cumparat un apartament eu sunt proprietara iar varul meu are uzul fruct. Eu vreau sa il vand pot fara el? 
Dacă el nu e de acord cu vânzarea ap. Pot pune ... (vezi toată discuția)
	                    Sorina34	                   

Am cumparat un apartament eu sunt proprietara iar varul meu are uzul fruct. Eu vreau sa il vand pot fara el? 
Dacă el nu e de acord cu vânzarea ap. Pot pune ... (vezi toată discuția)

simona_M07	                   

Buna seara,
Va rog ajutati-ma cu niste  sfaturi. La inceputul anilor \'90 parintii mei au ajutat-o pe matusa mamei cu banii necesari cumpararii ... (vezi toată discuția)
	                    simona_M07	                   

Buna seara,
Va rog ajutati-ma cu niste  sfaturi. La inceputul anilor \'90 parintii mei au ajutat-o pe matusa mamei cu banii necesari cumpararii ... (vezi toată discuția)