Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului.Vezi agenda evenimentului și participă →
Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca o sentinta civila pronuntata de instanta de fond prin care a fost admisa plata unor drepturi banesti catre reclamant isi produce efectele daca este pronuntata in contradictoriu cu o societate parata care a fost radiata de la Registrul comertului si nu are calitate procesuala pasiva. In calea de atac (apel) am aratat acest lucru, dar sentinta a fost comunicata paratei care este parte in proces.
Mentionez ca si datele de identificare a societatii sunt diferite...
As vrea sa fiu mai explicita. Speta este in felul urmator
Reclamanta X a dat in judecata firma Y (care e radiata de la Registrul Comertului) Prin Intampinarea formulata in cauza firma Y a aratat ca nu mai are caitate procesuala pasiva intrucat a fost radiata in vederea realizarii fuziunii , aceasta devenind prin fuziune o sucursala (fara personalitate juridica). Reclamanta si-a extins actiunea asupra noii entitati Z formata in urma fuzionarii, care are si al CUI si Nr. inregistrare la Registrul Comertului. Totusi instanta de fond pronunta sentinta in contradictoriu cu Firma Y. Constituie motiv de nelegalitate a sentintei acest lucru?In apel pot invoca acest lucru ca exceptie sau pe fond? Va rog mult sa ma lamuriti.
Proces omniasig
MAXIMMUSS
am obtinut la fond castig de cauza , prin care OMNIASIG BUCURESTI, a fost obligata sa-mi plateasca suma de 15.000 lei diferenta prima de asigurare neachitata, ... (vezi toată discuția)