avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Produs in garantie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Produs in garantie

Buna ziua , mi-am cumparat o placa video pentru pc de la un magazin in toamna , iar acum cateva zile in timp ce utilizam pc-ul (pe un site de socializare nu aveam deschis nici o alta aplicatie) sa produs o flama scanteie pe placa video ... am fost cu ea la magazin pentru repararea ei pe garantie si de acolo mi sa spus ca nu se poate repara pe garantie pe motivul ca are urme de arsura pe ea ... tin sa mentionez ca la placa video nu se mai umblase la ea niciodata de cand a fost instalata pe pc si nu prezenta nici o urma de uzura ...
Ce este de facut in cazul acesta ? pot apela la protectia consumatorului?
Cel mai recent răspuns: Katalin_ , utilizator 14:06, 5 Iulie 2014
Apelati la Protectia Consumatorului in baza facturii si a garantiei produsului achizitionat de la respectivul comerciant.
Multumesc :)
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Iulie 2014
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie placa video umnut umnut Buna ziua, In urma defectarii unei placi video, cumparata de la un magazin IT, s-a trimis produsul specificat in garantie. Dupa doua saptamani, s-a ... (vezi toată discuția)
Depășirea celor 15 zile de garanție și impunerea de restituire a sumei din acea perioadă! AlexandruSV AlexandruSV Bună ziua, Am achiziționat anul trecut în Februarie o placă video de pe un site bine cunoscut în România. În data de 14 Aprilie placa video nu mai ... (vezi toată discuția)
Refuz acordare garantie componenta calculator onyx onyx buna ziua , am achizitionat in luna octombrie o componenta de calculator ( un hard disk) . Produsul l-am primit sigilat . Nu l-am montat imediat in calculator ... (vezi toată discuția)