Va supun atentiei problema pe care o are sotia mea referitoare la o inmatriculare a unui autovehicul furat.
Aseara a primit o citatie prin care era invitata la sectia de politie in calitate de martor intr-o cauza privind inmatricularea unui autovehicul furat. S-a prezentat la politie si i s-au aratat actele de la dosar. Printre acestea exista o delegatie (datata 9.11.2007) a unei firme (radiata in 2006) prin care sotia mea era mandatata sa reprezinte aceasta firma la inmatricularea unui autovehicul furat, impreuna cu o copie de buletin a sotiei cu inscrisul "conform cu originalul" (aceste 2 acte sunt extrase din dosarul de inmatriculare al masinii).
Problema este ca sotia mea nu are cunostinta de aceasta firma, de cum a ajuns copia ei de buletin acolo, de autovehicul.
La sfarsitul lunii octombrie 2007 ea si-a schimbat buletinul datorita schimbarii numelui in urma casatoriei si tot ce ne aducem aminte este ca am facut imediat 3 copii (una pentru mine la serviciu, alta pentru dosarul pentru obtinerea permisului auto si alta care a ramas acasa).
Am inteles ca deocamdata nu sunt probleme, dosarul fiind in faza de cercetare preliminara la politie, iar ea a fost primul martor citat.
Am rugamintea sa ne ajutati cu un sfat cu privire la:
- ce s-ar putea intampla mai departe in acest caz?
- ce risca sotia ?
- care ar fi pasii de urmat in continuare?
- orice alt sfat care ne-ar mai elimina din tensiunea acumulata.
Pentru orice alte informatii va stau la dispozitie.
Multumesc,
Bogdan
ok, deci ei au folosit copia noii carti de identitate. este posibil ca dvs. sa fi ratacit una dintre cele trei copii si altcineva sa fi uzat de ea. Cie stie cu ce se mai ocupa si si angajatii de pe la xerox? Dar oricum, este mai bine ca n u este copia vechii ci, deoarece ar fi putut plana asupra sotiei dvs. suspiciunea ca ar fi schimbat ci pt a-si asigura scaparea..insa oricum , din start se poate prezuma lipsa de implicare a sotiei, in special datorita faptului ca procura a fost intocmita de o firma radiata.
Va multumesc pentru raspunsuri, pot sa zic ca ne-ati mai linistit.
De ratacit copia nu se poate, banuim ca cineva de la xerox ar fi facut o copie in plus.
E bine ca nu este grav si bineinteles ca se va prezenta la fiecare citare, asa cum am facut-o si astazi, chiar l-am rugat pe comisar sa ne anunte daca se avanseaza in rezolvarea cazului, lasandu-i numerele noastre de telefon.