avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am si eu o problema - anvelopa montat gresit
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am si eu o problema - anvelopa montat gresit

Buna seara, nustiu daca am postat unde trebuia dar poate ma ajuta cineva.
Acum cateva zile am cumparat de la o vulcanizare 2 cauciucuri SH iar montajul a fost facut tot la ei.
Astazi mi-a sarit roata montata de ei acum cateva zile distrugand un gard+ plus avarii la masina.
Cand le-am achizitionat nu am cerut factura sau bon fiscal... pur si simplu nu am crezut ca se ajunge aici..+ ca nu mi sa oferit asa ceva.

Luni urmeaza sa merg la ei pt a cere banii pt gard + reparatii la masina.

Intrebarea mea este: daca ei refuza sa imi plateasca daunele ce pot facE?
Cel mai recent răspuns: cristi4sanem , utilizator 22:47, 5 Iulie 2014
Puteti sa-i dati in judecata dar aveti nevoie de dovezi pentru a demonstra ca ca de la ei ati achizitionat cauciucurile.
el nu mi-a raspuns la telefon inca deoarece e weekend il pot inregistra pe telefon? cand il sun si ii spun cine sunt si ce am schimbat la el.. ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cam pot sa-mi recuperez banii sau o parte din ei??? CRRISTINA CRRISTINA AM SI EU O MARE PROBLEMA , AM ACHIZITIONAT IN URMA CU 6 ZILE NISTE ANVELOPE DE LA UN STAND DIN COMPLEXUL AUTOVIT VITAN VALOARE ANVELOPELOR ESTE DE 1120 RON LA ... (vezi toată discuția)
Inselatorie ! pikayo pikayo Buna ziua , Am si eu o mare problema , duminica am cumparat niste jante pentru masina ,am fost la om la service totul ok .. el imi zice ca nu sunt strambe ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina de la un parc auto dar masina nu prea corespunde cu anuntul Aleex123 Aleex123 Buna Seara, zilele trecute am cumparat, un autoturism de la un parc auto din constanta, am gasit anuntul pe internet pe autovit.ro, in anunt scria ca are mai ... (vezi toată discuția)