avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Auditor energetic
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Auditor energetic

se accepta persoana fizica autoriza cu norma de venit pentru desfasurarea activitatii de auditor energetic ?

multumesc !
ce coduri CAEN sunt admise pentru profesia auditor energetic ?

se accepta si 4399 Alte lucrari speciale de constructii n.c.a ?
Pentru a deveni auditor energetic trebuie sa detii diploma de inginer sau arhitect , absolvent al unei institutii de invatamant superior acreditate in una din specialitatile :
- instalatii pentru constructii,
- constructii civile, industriale si agricole,
- arhitectura,
- alte profiluri/specialitati cu conotatie energetica aplicabila in domeniul constructiilor si instalatiilor pentru constructii.

Candidatul trebuie sa fi studiat una sau mai multe discipline de invatamant, cu o durata de minimum un semestru, promovata/promovate in anii de studiu, dupa cum urmeaza: - higrotermica constructiilor,
- energetica cladirilor,
- termodinamica, termotehnica, transfer de caldura si masa,
- constructii, materiale de constructii,
- masini termice, instalatii termice, instalatii frigorifice, instalatii de ventilare/climatizare, aparate electrice, instalatii electrice si automatizari pentru cladiri.

Daca detineti o diploma a carei specializare o gasiti in aceasta lista, va puteti inscrie contra unei sume de 2500 lei la un curs de specializare cu o durata de minim 80 de ore, curs ce se va finaliza cu un proiect pe care il veti sustine in fata comisiei, atunci cand comisia va binevoi sa organizeze evaluarea, deci si dupa mult timp de la incheierea celor 80 de ore, si veti obtine o diploma de atestare (a faptului ca abia acum puteti sa candidati pentru concursul de auditor energetic !!!).
Cu diploma de facultate si diploma ce atesta ca ati facut cursurile de audit energetic, va inscrieti la unul din putinele concursuri pe care le organizeaza Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismuluisi veti da um examen constand intr-o proba eliminatorie scrisa si pentru cei reusiti urmata si de un interviu.

Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestat expertiza termica a blocurilor... badguygoodguy badguygoodguy As dori mai multe detaliii despre unde si cum pot obtine atestatul pentru a putea efectua expertiza termina a blocurilor. (vezi toată discuția)
Pot deveni auditor energetic magdalenalaurentia magdalenalaurentia sunt inginer mecanic cu diploma de licenta dar nu am vechine in acest domeniu, pot in acest caz deveni auditor energetic? (vezi toată discuția)
Consultant juridic romil romil Care sunt condiile pentru obtinerea calitatii de consultant juridic in specialitatea energetica / electrotehnica si unde se da examenul. Am studii si ... (vezi toată discuția)