avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Detalii privind declaratia de vechime pe propria ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Detalii privind declaratia de vechime pe propria raspundere

Doresc sa aflu cum pot contesta datele cuprinse în declarația pe propria răspundere depusa la dosarul de recrutare pentru funcție publica de conducere de către un alt candidat .

Eu am suspiciuni extrem de serioase privind conținutul declarației de vechime in specialitatea studiilor depusa de alt candidat . Fiind vorba de funcția de Arhitect-Sef ( profesia de arhitect este reglementata de 184/2001 ) trebuia sa aibă 2 ani de stagiatura și apoi sa apară in Tabloul Național al Arhitecților publicat anual in Monitorul Oficial . A terminat acum 5 ani facultatea si de atunci nu apare nicăieri .
Se cer 3 ani vechime dar persoana nu a terminat stagiatura ca membru al OAR .
Cum sa aibă 3 ani vechime in specialitatea studiilor daca nu se încadrează in prevederile Legii nr. 184/2001 privind Organizarea si exercitarea profesiei de Arhitect care confera dreptul de libera practica sau dreptul de semnătură ?
Inclusiv stagiatura trebuia sa fie făcută sub conducerea unui arhitect cu drept de semnatura nu ca simplu angajat in orice societate .

99% ca nu avut contract de munca legal înregistrat la ITM pentru perioada ceruta . Doresc sa aflu cum se numește societatea care a eliberat aceasta adeverință (eu știu ca este un ONG) .
ANFP prin comisia care a organizat examenul si verificarea dosarelor a refuzat sa-mi dea aceasta informație .

Daca as avea aceasta informație as verifica la ITM.

1.Cum ma sfătuiți sa procedez pentru a obține aceste date si a le verifica personal . Cui din ANFP sa fac o cerere in acest sens ?

2. Este informație cu caracter public daca depun o cerere la ANFP ?
Verificarea acestei neconcordante dintre realitate si cele scrise acolo in seama cui revine daca depun o cerere ?
Ultima modificare: Luni, 7 Iulie 2014
archibaldo, utilizator

Alte discuții în legătură

In ce conditii se poate deschide un birou de arhitectura? Deltaco2009 Deltaco2009 Buna ziua, Am si eu o intrebare: In ce conditii se poate deschide un birou de arhitectura in cazul in care inca sunt student la facultatea de arhitectura? (vezi toată discuția)
Vechime studii superioare Stefania O Stefania O Bună ziua, în anii 2006-2010 am ocupat funcția de director operații tranzacții, trecuta în cartea de munca. Am terminat facultatea în 1998,firma la care ... (vezi toată discuția)
Cat costa stagiatura la un notariat??? gabymiha gabymiha Vreau sa devin notar... trabuie sa fac 2 ani de stagiatura la un notariat dar nu am rude si nici cunostinte notari... asa ca ...la cat s-ar ridica sa-mi ... (vezi toată discuția)