buna ziua,ma numesc Enache Nicolae,sunt din iasi si in anul 2011 am fost surprins de catre un echipaj de politie rutiera conducand un autoturism fara a poseda permis de conducere de nici o categorie,ok mi sa intocmit un dosar de cercetare penala,a urmat un proces,proces la care nu mam prezentat datorita faptului k nu am fost in tara si cei drept nici prea mult interes nu mi-am dat,in anul 2013 am ramas definitiv cu o condamnare de 1 an cu executare,am executat pedeapsa,acum sunt liberat conditionat de 2 luni si as dori sa stiu dupa cat timp am voie sa fac scoala de soferi implicit sa pot sustine examenele auto.Va multumesc anticipat pentru raspunsurile DVS.
buna ziua din nou,tin sa va multumesc pentru raspunsurile ferme si rapide oferite,din pacate de ce imi era teama nu am scapat...si anume de faptul ca trebuie sa astept 3 ani si 4 luni ...si cred ca alta solutie ca sa pot sustine aceste examene nu exista din punct de vedere legal,alta infractiune cu siguranta nu o sa mai fac....am o familie si o iubesc,fapt pentru care nu vreau sa o mai supun unei astfel de experiente....va multumesc inca o data
buna ziua,vroiam sa va intreb,nu se poate cere in instanta acest drept,sau rejudecarea dosarului ce stiu eu ca sa nu fiu nevoit sa astept acesti 3 4 ani pana sa pot sustine examenele de conducere,va multumesc.
Am fost condamnat in 2016 pentru conducere fara prmis si sub infuenta bauturilor si am mai avut o fapa dupa am am print o un madat de 6 ani si mam.eliberat de 2 luni dupa cat timp pot face permisu am executat 5ani 7 luni
Permis anulat?
mariana pop
dupa un dosar penal cu solutie finala 3 luni cu executare (alcool la volan 1 %o ) permisul se anulaza?
daca da, in cat timp se poate face reabilitarea?
(vezi toată discuția)