avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1341 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Adeverinta functionare PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Adeverinta functionare PFA

Buna ziua, am si eu o intrebare: din nov.2009 pana in nov.2013 am avut un PFA, pe care l-am radiat. Acum vreau sa ma angajez si de la Ser.Personal mi se cere o adeverinta din care sa reiasa anii de functionare ai PFA-ului, pentru mi se adauga la pensie. Mentionez ca am prezentat copii dupa Certificatul de Inregistrare, Certificatul constatator si Rezolutie, de asemenea chitantele de la ANAF cu care am contribuit la CAS si CASS, dar mi-au cerut expres aceasta adeverinta.
Va rog sa-mi spuneti de unde pot obtine aceasta adeverinta din care sa reiasa vechimea in munca atata timp cat ai fost PFA? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:25, 7 Iulie 2014
Mergeti la casa de pensii de care apartineti si solicitati stagiul de cotizare pe perioada cat ati functionat ca pfa.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii si efecte oug58/2010- pensii (executare silita anaf 2013)-urgent! MariusDr2015 MariusDr2015 Buna ziua, pentru cei care cunoasteti subiectul, poate ma putei ajuta cu niste nelamuriri. Mai jos un rezumat cu datele problemei: - aug 2009-aug 2010 am fost ... (vezi toată discuția)
Pfa contributie somaj radlid radlid Sunt PFA, cu plata contributiilor ( impozit, CAS, CASS) la zi, inclusiv pentru luna septambrie, conform Deciziei de impunere 260, pentru anul 2013. Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Vechime munca ContSters115212 ContSters115212 Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea situatie: Sunt fost cadru militar care actualmente lucrez intr-o institutie bugetara.Pana la 31.12.2010 mi sa recunoscut ... (vezi toată discuția)