pakos 
	    	Utilizator

pakos 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

smeagull 
	    	Utilizator

smeagull 
	    	Utilizator	    

1. Nu inteleg cum scrisoarea a facut la dus o luna de zile si la intors o singura zi!? (si asta in ambele cazuri).
2. Salariatul a avut posibilitatea sa ia legatura cu angajatorul dupa ce a primit prima scrisoare sau dupa ce a primit-o pe a doua, dar se vede ca nu i-a pasat prea tare. Atunci dvs. de ce va faceti probleme?
3. Procedati la incetarea CIM, deoarece el nu s-a prezentat la convocare.
4. Ce ar putea sa faca salariatul? Sa conteste concedierea? Sub motivul ca a lipsit nemotivat, a stat acasa si nici nu a raspuns la convocari? Ce judecator i-ar da dreptate?
5. Colega mea @pakos v-a raspuns la celelalte intrebari.
~ final discuție ~
 aijin	                   

Buna ziua. Ce se intampla daca un salariat refuza sa semneze convocarea pentru cercetarea diciplinara si refuza si sa primeasca scrisoarea recomandata? (vezi toată discuția)
	                    aijin	                   

Buna ziua. Ce se intampla daca un salariat refuza sa semneze convocarea pentru cercetarea diciplinara si refuza si sa primeasca scrisoarea recomandata? (vezi toată discuția)

meridianbet_hr	                   

Buna!
Ma confrunt cu o situatie pe care poate ati intalnit-o si voi pana acum.
La momentul in care am inceput sa lucrez la actuala firma am gasit pontate ... (vezi toată discuția)
	                    meridianbet_hr	                   

Buna!
Ma confrunt cu o situatie pe care poate ati intalnit-o si voi pana acum.
La momentul in care am inceput sa lucrez la actuala firma am gasit pontate ... (vezi toată discuția)

eujad	                   

am un referat ptr ca un salariat a absentat nemotivat o luna de zile. i-am trimis acasa convocarea in termen,dar problema este ca plicul nu a ajuns la ... (vezi toată discuția)
	                    eujad	                   

am un referat ptr ca un salariat a absentat nemotivat o luna de zile. i-am trimis acasa convocarea in termen,dar problema este ca plicul nu a ajuns la ... (vezi toată discuția)