avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune dupa moartea unui parinte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune dupa moartea unui parinte

Buna ziua.
Am si eu o intrebare:
tatal meu a decedat in urma cu o luna si am inteles ca trebuie dezbatuta sau deschisa succesiunea.
Noi suntem 2 frati si mama nr 2. Tatal meu a mai fost casatorit pana in 2000 cand a divortat si a fost facut partajul pe apartamentul unde locuia, acesta ramanand in proprietatea lui.
Apoi s-a recasatorit cu mama nr2.
As vrea sa stiu cum va fi impartit apartamentul?Cine si cat drept succesorial are fiecare?
Un cost estimativ pentru succesiune se poare afla?
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 8 Iulie 2014
Alin2222, utilizator
Cel mai recent răspuns: aum300 , utilizator 16:23, 8 Iulie 2014
1/4 sotia supravetuitoare,...restul descendentii,costurile depind de masa succesorala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune ivi ivi Buna ziua. A-si dori cateva raspunsuri daca ma poate ajuta cineva. In 1990 a murit mama mea. In urma decesului ei nu s-a facut succesiune. Tatal meu s-a ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire oanabaisan oanabaisan in urma cu un an tatal meu a decedat.in urma am ramas 3 copii, eu si 2 din prima lui casatorie si mama(a 2 a sotie).dupa ce a decedat sotia lui s-a recasatorit ... (vezi toată discuția)
Mostenire mireladolta mireladolta Buna ziua, fac parte dintr-o familie in care suntem patru frati.In 1993 mama noastra a decedat ,ulterior tatal nostru ,la un interval de cateva luni a deschis ... (vezi toată discuția)