avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce se intampla daca timbrez insuficient?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce se intampla daca timbrez insuficient?

Buna ziua,

Vreau sa depun o actiune insa nu stiu care trebuie sa fie taxa de timbru.
Ce se intampla procedural daca voi depune odata cu actiunea o taxa insuficienta?
Voi avea ocazia sa timbrez suplimentar sau mi se va anula actiunea?

Multumesc.
Va spune platiti si cat si apoi se anuleaza daca nu va conformati
Întâi o să vi se pună în vedere să timbrați și abia apoi, dacă nu vă conformați, cererea va fi anulată (în parte, dacă cererea are mai multe capete).
Daca sunt mai multe capete de cerere se vor anula acelea netimbrate nu intreaga actiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

timbrare insuficientă- consecinte in cazul neplatii diferentei solicitate parisor parisor Buna ziua! Discutam despre o succesiune care este la al 6-lea termen. Judecatorul a stabilit ca timbrarea nu a fost facuta pe toata masa partajabila si a ... (vezi toată discuția)
Renuntare la cerere de chemare in judecata emilalex emilalex pentru arenunta la cererea de chemare in judecata trebuie sa o timbrez inainte cu toata suma pe care treb sa o achit cu titlu de taxa de timbru? eu renunt la ... (vezi toată discuția)
Timbraj capat de cerere principal si capete accesorii petrica hrimiuc petrica hrimiuc Actiunea vizeaza restituire imprumut in euro, penalitati pe zi intarziere si dobanda de la data introducerii actiunii. Instanta pune in vedere sa timbrez ... (vezi toată discuția)