avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Bani imprumutati fara chitanta
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Bani imprumutati fara chitanta

Buna,intrebarea mea este,daca o persoana spune ca a dat o suma de bani fara nici un act doveditor si se ajunge in tribunal ce se va intampla?
Cel mai recent răspuns: omama , utilizator 10:53, 9 Iulie 2014
Depinde. Se urmeaza calea fireasca procesuala prin care completul de judecata isi va forma convingerea. Probabil ca vor fi solicitari de probe cu martori si inscrisuri, eventual si interogatorii cerute cu intrebari punctuale, etc. Vor conta, in aceeasi masura, toate informatiile, probele, etc., ce vor fi prezentate. Daca situatia nu se rezolva pe cale amiabila, sau prin recunoasteri ale situatiei conforme cu realitatea ... instanta va dispune solutia, daca actiunea (cererea) va fi admisa. Deci, depinde de multi factori ...
Ultima modificare: Miercuri, 9 Iulie 2014
Mihail_POPA, utilizator
Va multumesc,persoana respectiva sustine ca a dat 9000euro pe un teren care era al primariei fara nici o chitanta sau orice altceva,cu martori falsi are castig de cauza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interogatoriu driver_host driver_host Buna ziua, Intrebarile si raspunsurile , mai bine zis raspunsurile la intrebarile din interogatoriul unei sedinte civile, pot constitui proba principala ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa, sau nu FRD FRD In cazul in care intr-un litigiu de munca la proba cu interogatoriul luat societatii parate administratorul societatii nu raspunde la intrebarile adresate cum ... (vezi toată discuția)
Imprumut - inscris liubcic_1988 liubcic_1988 am scris pe o coala de hartie faptul ca ma oblig sa dau o suma de bani unei persoane (nu am precizat termenul) ,fara martori si fara notar. are valoare ... (vezi toată discuția)