avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Promisiune de schimb imobiliar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Promisiune de schimb imobiliar

Dupa cat timp devine nula o promisiune de schimb imobiliar facuta la notar?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:06, 9 Iulie 2014
Buna ziua,
Teoretic dupa 3 ani de la momentul expirarii termenului inscris in promisiune.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Iulie 2014
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare Schiper Schiper Ce posibilitati exista de a anula o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare incheiata acum 14 ani ? Concret, in anul 2004, tatal meu a semnat un document ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am urmatoarea situatie: anul trecut am inceput procesul ... johndoe222222 johndoe222222 Buna ziua, Am urmatoarea situatie: anul trecut am inceput procesul de achizitie a unei locuinte, am facut o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare cu ... (vezi toată discuția)
Promisiune de schimb imobiliar notata in cf supercurat supercurat Multumesc anticipat pentru un sfat in aceasta speta. In luna iulie am incheiat o promisiune bilaterala de schimb cu termen de finalizare la 16.09.2013, care a ... (vezi toată discuția)