avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Model de factura care presteaza lucrari in strainatate
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Model de factura care presteaza lucrari in strainatate

Buna ziua,
As vrea un model de factura care sa o pot folosi in Italia desi firma este inregistrata in Romania,vreau sa fie cat mai completa.Ca atunci cand o citeste cineva sa inteleaga ca e o firma serioasa,ca e de calitate si lucreaza bine.
Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 11 Iulie 2014
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: install , utilizator 12:19, 11 Iulie 2014
Nu exista alt model de factura pentru livrari de marfuri sau prestari de servicii intracomunitare, decat cele folosite la intern.
si cele folosite la intern cum sunt?eu sunt plecta din romania de mult timp,si nu stiu cum sunt facturile acolo..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxare inversa iudith2000 iudith2000 V-as ruga sa ma ajutati in urmatoarea situatie:firma A din Olanda inregistrata in scopuri de TVA vinde firmei B din Romania,fiind inregistrata in scopuri de ... (vezi toată discuția)
Facturare madalina_oprea madalina_oprea E POSIBIL CA O FIRMA ROMANEASCA SA FACA O FACTURA UNEI FIRME ITALIENE SI SA LIVREZE MARFA UNEI FIRME ROMANESTI? SE POATE SPECIFICA PE FACTURA CA DESTINATIA ... (vezi toată discuția)
Jurnal vanzari - clarificari/explicatii dona77 dona77 Buna ziua, Referitor la informatiile de preluat pt fiecare coloana din Jurnalul de vanzari (din cele 21 coloane, model anaf), am urmatoarele ... (vezi toată discuția)