avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

Buna ziua.
Sunt o persoana cu handicap grd.1 locomotor, nerecuperabil. Vreau sa-mi achizitionez o masina pentru nevoi personale, si as vrea sa stiu daca sunt scutit de la plata taxei de prima inmatriculare.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters324606 , utilizator 09:42, 11 Iulie 2014
nu se mai numeste taxa de prima imatriculare , se numeste taxa de mediu , si beneficiati de scutirea acestei taxe , pentru un singur autovehicul achizitionat in decurs de 5 ani.

mai jos detaliile necesare :

Legea nr. 9/2012 privind taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbru mediu andreichirutza andreichirutza Buna ziua. Sunt in posesia unui autovehicul pentru care instanta de judecata a dispus inmatricularea fara plata a taxei de inmatriculare. Fac mentiunea ca ... (vezi toată discuția)
Legea nr.9/2012 leonida leonida buna ziua, am nevoie de ajutor cu un sfat pentru un bun prieten cu dizabilitati,situatia sta in felul urmator,acesta a cumparat in 2011 o masina pe care a ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto pentru persoane cu handicap ContSters261618 ContSters261618 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns cat mai concret la problema mea. Doresc sa inmatriculez o masina pe numele meu, eu fiind persoana cu handicap ... (vezi toată discuția)