avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cec girat -inainte de scadenta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cec girat -inainte de scadenta

Buna ziua,
Am primit un cec cu scadenta 16.08.14 girat. La data girarii este trecuta data de 11.07.14. Este vre-o problema? Astept raspuns ungent!!! Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 11 Iulie 2014
ContSters118604, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihail_POPA , utilizator 23:58, 13 Iulie 2014
Verificati valabilitatea cec-ului la emitent (banca). Trebuia verificat cand l-ati primit. Tocmai pentru a nu avea probleme trebuie sa actionati corespunzator pentru a fi sigur ca scadenta girata este valida pentru data de 16 August 2014 pentru girarea din data de 11 Iulie 2014.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instrument de plata girat mondanicolaetoma mondanicolaetoma sunt agent economic care lucrez si cu instrumente de plata ca fila cec barat; bilet la ordin etc. Am primit drept plata de la un beneficiar o fila cec, pe care ... (vezi toată discuția)
Regimul juridic al unui cec girat iarina_73 iarina_73 Buna ziua. Am nevoie de o indrumare juridica. Am un CEC girat refuzat la banca. Intrebarea mea este ,,Cine raspunde sau cui ma indrept pentru a recupera banii ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie client cu poprire pe cont si inregistrat la cip cu motiv major m0nique m0nique Am avut mai multe file CEC cu scadenta in decembrie 2012 pe care nu le-am introdus in circuitul bancar deoarece clientul care le-a emis ne-a informat ca i-a ... (vezi toată discuția)