avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Este legal acest semn de circulatie ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Este legal acest semn de circulatie ?

In statiune Lacum sarat din braila este atarnat la propriu cu sarma la vreo 2 metri inaltime un semn de circulatie interzis, imi pare rau ca nu pot atasa poze.
Este legal acel semn de circulatie ?
Cel mai recent răspuns: Qubik , utilizator 23:16, 17 Iulie 2014
Semnul de circulatie in sine este legal-fiind prevazut de dispozitiile in vigoare
Pentru a constata temeinicia instalarii acestuia,sesizati oficial serviciul specializat din primarie
Multumesc pentru rapuns . O seara placuta
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Semnele de circulatie trebuie sa indeplineasca niste standarde, respectiv SR ISO 1848-2004, nu se deseneaza la intamplare pe cartoane sau table si se afiseaza dupa bunul plac. Semnele de circulatie sunt amplasate de serviciul specializat al comisiei de urbanism la recomandarea politiei rutiere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe publicitate romanul1 romanul1 buna ziua As dori sa stiu si eu ce taxe, tva, etc se aplica pentru publicitatea indoor si outdoor, eventual o sursa de informare sigura. Va Multumesc (vezi toată discuția)
Presedinte fotomodel in reclama locatarx locatarx In blocul nostru noua presedinte a venit cu schimbari radicale. 1 salariul femeii de servici e impartit pe liste dupa suprafata si nu dupa numarul de persoane ... (vezi toată discuția)
Actualizare ordonanta 43/1997 privind regimul drumurilor ramona1986 ramona1986 Poate cineva sa-mi trimita OG 43/1997 priving regimul drumurilor actualizata la zi? Am inteles ca s-au modificat distantele fata de axul drumului la care se ... (vezi toată discuția)