avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... modificarea actelor
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

modificarea actelor

Buna ziua. As dori sa stiu si eu ce risca un administrator de casa de amanet daca are contracte neinregistrate in contabilitate,si daca modifica contracte si semneaza si in locul clientului.(de exemplu clientul a pus aur si nu il mai ridica,iar administratorul il modifica si scrie ca a avut un laptop)
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 12:57, 14 Iulie 2014
fals, uz de fals, abuz de incredere, gestiune frauduloasa... si tot asa. poate ajunge si la inchisoare.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate asociat unic VasiliuDan VasiliuDan Buna ziua Nu sunt sigur ca am inteles bine prevederile legii privind societatile comerciale si as dori o clarificare. Legea spune ca: \\"Art. 6 (1) ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl dupa faliment ciochinanicolae ciochinanicolae In anul 2014 mi sa declarat falimentul unui SRL . Dupa cat timp pot infiinta un nou SRL ? (vezi toată discuția)
Eroare si ajutor!urgent! Diana Ionela Timoscov Diana Ionela Timoscov La o casa de amanet din eroare s-a amanetat metal care nu era aur. Clientul nu l-a mai scos . Cum pot să scap de acest metal? Deci efectiv nu am ce face cu ... (vezi toată discuția)